Projektek

01

ParkSide Offices

A 2025-ben átadásra kerülő, 20.000 m2 bérbeadható területet kínáló ParkSide Offices irodaház teljes mértékben az ESG vezérelvei mentén megvalósuló ingatlanfejlesztés. A fenntarthatóságra és a közösségi értékekre helyezett építészeti hangsúlyok, valamint a kialakítás és a felhasználói élmény rugalmassága hatja át a külső és belső tereket.

image

A Feneketlen-tó és a park közelsége, illetve a környék jellemzően lakóövezeti jellege garancia a nyugodt környezetre, míg a közösségi közlekedési eszközök széles spektruma a könnyű megközelíthetőség záloga.

image

Az itt dolgozók a környékbeli sportkomplexumok és teniszpályák közelségét kihasználva egészségtudatosabb életet élhetnek. Sétatávolságban számtalan szolgáltatás áll rendelkezésre: szállodák, éttermek és üzletek, bank- és postafiókok, játszóterek.

02

Villányi Gardens

A 2023 1. negyedévére teljesen megújuló és műszaki tartalmában korszerűsített 2.500 m2 alapterületű Villányi Gardens egy földszint+5-emeletes irodapark, amely rugalmasságot kínál bérlőinek mind a térkialakítás, mind a bérleti feltételek tekintetében. A 2 különálló épületből, hangulatos, lounge bútorokkal berendezett belső kertből és 75 felszíni parkolóhelyből álló Villányi Gardens olyan bérlők számára ideális irodamegoldás, akik adaptibilitást, nagy hatékonyságot és kiváló ár-érték arányt keresnek.

image

Az irodaház parkosított környezetben, a Feneketlen-tó, a Móricz Zsigmond körtér, a Kosztolányi Dezső tér és az Allee Mall közvetlen közelében található, a XI. kerület széleskörű szolgáltatásai palettájának minden előnyét kínálva.

image
03

Szervita Square Building

A LEED Platinum környezettudatos minősítéssel büszkélkedő Szervita téri fejlesztés 2020-tól 12.500 négyzetméteren kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében. A modern, 7-emeletes épület különleges formavilágával, könnyed, éteri szerkezetével, lágy homlokzatkontúrjaival és tükröződő felületeivel organikusan illeszkedik történelmi környezetébe. Átlagon felüli bevilágítottságával, funkcionális és hívogató belső tereivel, rugalmas kialakításával, természetes arányaival, kozmopolita hangulatával, valamint kiváló vizibilitásával és megközelíthetőségével ideális iroda- és kereskedelmi központ a belvárosban (kiemelkedő márkaértéket képviselve bérlői számára), és tökéletes helyszínül szolgál az emeleti luxuslakásoknak is. A -2, -3, -4 és -5 mélygarázsszintek mind a lakosság, mind a ház bérlői és tulajdonosai számára parkolási lehetőséget biztosítanak.

image

Az irodabérlők, a kiskereskedelmi márkák és a prémium életteret keresők körében egyaránt népszerű ingatlan bérbeadottsága közel 90%-os.

image

Az egész környék revitalizálására irányuló fejlesztői törekvés részeként valósult meg az a nagyméretű közösségi tér és közpark, amely az épületet és közvetlen környezetét köti össze. A különböző szolgáltatásokat és funkciókat elválasztó szinteltolás egy olyan elegáns, kortárs építészeti megoldás, amely a város szívében kialakuló élénk közösségi szféra kialakulásának is kulcsa egyben.

04

Promenade Gardens

A Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű irodafejlesztése, amely Budapest fő irodafolyosóján 25.000 négyzetméternyi fenntartható és modern irodateret biztosít bérlőinek 2018 tavaszától.

image

Egybefüggő, nagy alapterületű szintjei (4.300 m2) kényelmes munkakörnyezet kialakítására adtak lehetőséget. A lokációból adódó természetes előnyök a kiváló megközelíthetőség, az egyedülálló vizibilitás, valamint a szolgáltatások széles köre. A 4 tornyon és 5 épületszinten át húzódó, rugalmasan alakítható irodaterek a dinamikusan növekvő bérlők számára a horizontális és vertikális bővülés lehetőségét egyaránt biztosították. A átlagost jelentősen meghaladó, 3 méteres belmagasság mellett a nagyobb ültetési sűrűségű irodakialakítások is kényelmesek és tágasak.

image

A földszinten 3.000 m2-en kerültek kialakításra irodák és kiskereskedelmi egységek. A vízfelületekben gazdag, gondozott belső kert informális szabadtéri egyeztetések, kötetlen beszélgetések és frissítő ebédszünetek helyszíne. Az épület LEED Gold és BREEAM Very Good környezettudatos értékelése az alkalmazottbarát, egészséges munkakörnyezet záloga, és egyben az innovatív zöld megoldások által garantált műszaki kiválóság objektív elismerése.

05

Váci 1

A Váci 1 Budapest belvárosának exkluzív történelmi épülete, amely 2016 júniusától egyedülálló vásárlói élményt és irodai munkakörnyezetet kínál 13.750 négyzetméteren. Az 1911 és 1915 között épült Váci 1 az UNESCO világörökség része. Hosszú ideig otthont adott a Pesti Hazai Első Takarékpénztárnak, majd 1990 és 2005 között itt székelt a Budapesti Értéktőzsde is. Századfordulós enteriőrjeit harmonikus modern terek egészítik ki.

image

A Horizon Development az épület történelmi részeit az eredeti állapotot tökéletesen megőrizve újította fel, és alakított ki itt lélegzetelállító környezetet fő bérlője, a H&M zászlóshajó üzlete számára. A felújított palota bérbeadottsága jelenleg 100%. Bérlői a H&M, a Hard Rock Café Budapest, a híres Szamos Csokoládémanufaktúra, a DVM group, a St. Andrea Wine & Skybar, a Mastercard, a Cushman & Wakefield és a Play’n GO. A 4 szinten kialakított prémium irodaterületet olyan bérlők választották, akik a belvárosi lokációra és az ingatlan presztízsére úgy tekintenek, mint saját vállalkozásuk számára is jelentős értéket kínáló tényezőkre. A 6. emeleti St. Andrea Wine & Sky Bar Budapest legszebb panorámáját kínálja a Vörösmarty tér, a Fashion Street, a Duna-part, a Budapest Eye és a Budai Vár látványával.

image

Az épület modern belső tereinél megvalósult új fejlesztési koncepció eredményeképpen az előzőleg tervezett – kizárólag kiskereskedelmi funkció – kiegészült az irodai felhasználással, életre hívva a jelenlegi, komplex kereskedelmi célú ingatlant. Az épületen belüli optimalizált vertikális és horizontális közlekedés jelentős hatékonyságnövelést jelent mind az irodai, mind a kiskereskedelmi funkciók számára. A fejlesztő által beépített környezettudatos megoldások elősegítik az ingatlan energia- és vízhatékonyságát, hozzájárulnak az épület ökológiai lábnyomának csökkentéséhez, valamint kereskedelmi tereinek LEED Gold környezettudatos minősítéséhez.

06

Eiffel Palace

Budapest műemlékvédelmi, urbanisztikai, fenntarthatósági és üzleti szempontból is egyedülálló belvárosi fejlesztése, az Eiffel Palace irodaház 2014-ben került átadásra. A Pesti Hírlap és a Légrády/Zrínyi Nyomda egykori saroképülete organikusan ötvözi a patinás, XIX. századi építészeti elemeket és a modern technológiai megoldásokat, 14.500 m2 bérbeadható területet kínálva.

image

A 100%-os bérbeadottsággal büszkélkedő ingatlan ad helyet a PwC Magyarország, a CBRE, az Apple, az MNB és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara irodáinak, továbbá olyan szolgáltatásoknak, mint a St. Andrea Étterem, az Eiffel Bistro, az Eiffel Esthetics, a Wax in the City stúdió, illetv egy saját konferenciaközpont.

image

Az épület kettős környezetvédelmi minősítéssel rendelkezik, a LEED Gold és BREEAM Very Good besorolást is megkapta.

07

Eiffel Square

Az Eiffel Square egy olyan nemzetközi díjakkal méltatott prémium irodafejlesztés Budapest belvárosában, ahol több funkció (iroda, kiskereskedelmi egység, szolgáltatás) is helyet kapott.

image

Az ötemeletes irodaépület két főút kereszteződésénél található. A Nyugati Pályaudvarhoz és a Eiffel tér népszerű közösségi tereihez való közelség nagy gyalogosforgalmat generál az irodaházban fellelhető szolgáltatásoknak (éttermek, kávézók, orvosi és fogászati centrum, időszakos jégpálya, szupermarket, bankfiók, autómosó).

image

Az eredeti fejlesztési koncepciót a hatékonyság és a rugalmasság definiálta, így nem meglepő, hogy az irodaház megközelíthetősége, bérleményi kialakítási lehetőségei, környezettudatos technológiai megoldásai, valamint általános műszaki kiválósága és üzemeltetési gyakorlata egyaránt megfelel e két fontos kritériumnak. Letisztult, modern formavilágával, és a történelmi környezetet tükröző kékes üveghomlokzatával a régi és új építészet organikus egységét teremti meg. Találkozóhelyként is nagyszerűen megállja a helyét, hiszen a pulzáló, belvárosi közösségi teret a szomszédos park zöldje öleli körül.

08

Marczibányi Sportközpont

A Marczibányi Sportközpont 2009-től kínálja a kül- és beltéri sportlehetőségek teljes skáláját a nagyközönség számára Budapest exkluzív II. kerületében.

image

A futball-, tenisz- és futópályák mellett játszóterek, fitnesztermek, egy wellness részleg, valamint egy időszakos jégpálya teszi teljessé a szolgáltatási palettát. A sportközpont családi összejövetelek és céges rendezvények kedvelt helyszíne. Az 1.000 négyzetméter alapterületű központi épület ideális rekreációs helyszín igényesen kialakított belső tereivel és wellness szolgáltatásaival (bioszauna, sportmasszázs).

image