Szolgáltatások

ingatlanFEJLESZTÉS

A Horizon Development elsődleges tevékenysége a kereskedelmi ingatlanok fejlesztésmenedzsmentje. Professzionális szolgáltatásaink a fejlesztés folyamatának minden aspektusát és fő szakaszát végigkísérik a piaci igények felmérésétől a projekt teljes költség- és kockázatelemzésén, valamint ütemezési tervezésén keresztül a befektetésmegtérülési kalkulációkon és engedélyeztetéseken át egészen a jogi előkészítésig és ingatlanértékesítésig. Tapasztalt csapatunk olyan képességeket és kompetenciákat képvisel, amelyeket hazai és nemzetközi referenciák támasztanak alá, garanciául szolgálva az új projektek sikerének.

Bérbeadás & marketing

Elkötelezett LM csapatunk komplexen kezel minden B2B és B2C értékesítési folyamatot, hiszen iroda- és kiskereskedelmi tereink bérbeadása, valamint lakóingatlanjaink eladása egyaránt ehhez a divízióhoz tartozik. A Kommunikációs & Marketing csapat a záloga annak, hogy minden médiamegjelenés, közösségi kezdeményezés, rendezvény és szakmai díj ugyanazt a professzionalizmust képviseli, amelyet prémium, minőségi ingatlanjaink sugallnak.

ÜZEMELTETÉS

Bérlő- és szolgáltatásközpontú üzemeltetési csapatunk saját fejlesztésű ingatlanjainkban (Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens, Szervita Square Building), és a cégünkre bízott további épületekben (Park Atrium) egyaránt a legmagasabb minőségű PM szolgáltatások biztos garanciája.