Ha kiváló minőségű és fenntartható kereskedelmi- és lakóingatlanok fejlesztéséről és üzemeltetéséről van szó, a Horizon Development az Ön megbízható partnere. Prémiumkategóriás modern ingatlanaink és autentikusan helyreállított műemléki projektjeink Budapest kiemelt városrészeinek ékességei.

PRÉMIUM LOKÁCIÓ

Cégünk már a beruházási lehetőségek feltárásánál nagy hangsúlyt fektet a tökéletes lokáció felkutatására. Ingatlanfejlesztéseinknél fő szempont az ideális megközelíthetőség, a prominens láthatóság és környezettudatosság. Projektjeink az V. kerület üzleti- és kulturális dinamizmusát, a XI. kerület kertvárosi nyugalmát, illetve a XIII. kerület Váci úti irodafolyosójának előnyeit élvezik.

MODERN ÉPÍTÉSZET

Referenciáink közé olyan előremutató, környezettudatos, kortárs építészeti és dizájelemeket felsorakoztató, díjnyertes épületek tartoznak, amelyek visszaigazolják, hogy olyan modern épületek fejlesztői vagyunk, amelyek organikusan illeszkednek természetes és épített környezetükbe, tiszteletben tartva a város szövetét.

MŰEMLÉKVÉDELEM

Cégünk az építészeti értékteremtés mellett az értékőrzés terén is egyedülálló portfóliót tudhat magáének. Eiffel Palace és Váci 1 projektünk a hazai és nemzetközi műemléki fejlesztések mezőnyében egyaránt minden kategóriában díjnyertes, legyen szó autentikus világörökségi helyreállításról, technológiai modernizációról, fenntarthatósági optimalizációról, a projekt társadalmi fogadtatásáról, valamint bérbeadási és értékesítési sikeréről.