Cégbemutató

HORIZON DEVELOPMENT

A Horizon Development 2006-os megalapítása óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális ingatlanszolgáltatásokat (a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől a bérbeadáson és marketingen keresztül az üzemeltetésig). Több mint 500.000 m2 prémiumkategóriás fejlesztéssel (irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, szállodák, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások) a cég a Közép-Kelet európai ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplője.

Legutóbbi referenciái közé tartozik több 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, számos nemzetközi díjjal jutalmazott, minősítetten fenntartható épület: a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), a 14.500 m2 alapterületű Eiffel Palace (2013), a 2016-ban átadott Váci 1 (13.750 m2), a 2018-ban elkészült Promenade Gardens (25.000 m2), valamint a 2020-ban megvalósult Szervita Square Building (12.500 m2). A fejlesztő folyamatban lévő projektje a 20.000 m2-es XI. kerületi ParkSide Offices.

A Horizon Development mindig várakozáson felüli eredmények elérésére törekedett és a prémium szegmensre fókuszált. Fejlesztési projektjeihez a legkeresettebb belvárosi lokációkat kutatja fel, épületeiben a leginnovatívabb technológiai megoldásokat és a legkomplexebb szolgáltatásokat vonultatja fel, és a fejlesztés folyamatába aktívan vonja be ügyfeleit és üzleti partnereit, ezáltal alakítva ki hosszútávú, bizalomalapú munkakapcsolatokat.

A műemlékvédelem és a modern építészet terén egyaránt szakértő, a megbízó cégek által megfogalmazott egyéni igényekre is gyorsan reagáló cég a magyar ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló pozíciót tölt be.

Menedzsment

KOVÁCS ATTILA MRICS

cégalapító

Bihari Virág

partner

Czár Balázs

ügyvezető partner

Sasvári Gabriella

ügyvezető partner, fejlesztési igazgató

Molnár Attila

üzemeltetési igazgató

Balogh Andrea

vagyonkezelési igazgató

Partnerek & tagságok

A Horizon Development fontosnak tartja a minőségi szakmai és üzleti szervezetekkel való együttműködést, és tagja, illetve együttműködő stratégiai partnere az alábbi hazai és nemzetközi szervezeteknek, cégcsoportoknak.

  • Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK)
  • The International Real Estate Federation (FIABCI)
  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA)
  • DEREIF
  • Macquarie Group
  • ERSTE Ingatlan Alap