Hírek

A Szervita Square Buildingben nyílik az első Laborpont

A Szervita Square Building földszinti területén nyitja meg kapuját hazánk első Laborpont központja, ahol a belgyógyászati járóbeteg szakellátás mellett orvosi laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatásokat vehet igénybe a nagyközönség 2021. októberétől.

Az egészségügyi szolgáltató cég 1.000 különböző, beutaló nélküli, fájdalommentes laborvizsgálatot kínál felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, egyéni igényeknek megfelelően személyre szabható csomagokban. Ahogyan küldetésükben megfogalmazzák, a Laborpont mintavételi helyek olyan stresszmentes, kényelmes professzionális környezetet kínálnak, ahol a legmodernebb orvostechnológiai felszereltséggel és felkészült, tapasztalt egészségügyi stábbal várják a pácienseket. A Szervita Square Buildingben kialakított első diagnosztikai központot több Laborpont is követi majd Budapest további jól megközelíthető, frekventált helyszínein.

Kecskés Kitti, a Laborpont ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: „A Szervita Square Building a legtökéletesebb választás professzionális egészségügyi missziónk elindítására, hiszen mind igényes építészeti megoldásaiban, mind ideális belvárosi elhelyezkedésében felülmúlhatatlan.A Szervita Square Building utcaszintjén októberben megnyíló Laborpont diagnosztikai központunk az első lépés a Laborpont központok széleskörű hálózatának létrehozásában.”

Mazsaroff Kata, a Horizon Development bérbeadási igazgatója hozzáfűzte: “A Szervita Square Building ideális belvárosi elhelyezkedése kiváló alapot biztosított a Laborponttal való együttműködésünkben. A cégeink által képviselt előremutató üzleti modell szintén hozzájárult ahhoz, hogy könnyen megtaláljuk a közös nyelvet a bérbeadási folyamat során. Szeretettel köszöntjük a Laborpontot prémium épületünkben, és reméljük, hogy központi elhelyezkedésű, csúcsminőségű ingatlanunk is hozzájárul majd szolgáltatásuk sikeréhez. A Laborpont az egészségügy területével bővíti tovább az épület diverz kiskereskedelmi bérlői mixét, ahol az élelmiszer, divat és wellness iparágak már képviseltetik magukat.

Vissza a hírekhez