Hírek

A Park Atrium irodaház új üzemeltetője a Horizon Development

2019. június 1-től a Horizon Development Kft. veszi át a Park Atrium irodaházzal kapcsolatos üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing feladatokat. A cég a zavartalan napi működés biztosítását tartja elsőként szem előtt az üzemeltetőváltás során, és maximális professzionalizmussal és komplex szolgáltatási palettával támogatja a bérlőket minden felmerülő kérés kapcsán.

A Park Atrium irodaház 2004-ben épült meg Erick van Egeraat kortárs holland építészmérnök tervei alapján. A Hősök tere, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum és a Liget Budapest Projekt közelében található Dózsa György úti épület nem csak egy különleges architektúrájú irodaház, de Budapest egyik ikonikus műalkotása is egyben.4 toronyból álló egysége 26.000 m2 bruttó bérbeadható területet kínál irodai és kiskereskedelmi bérlői számára, kiváló városligeti panorámával. A 100%-os telítettségű több-bérlős épület ad otthont az ING, az NN, a Deloitte és a Roche magyarországi központjának.

Az új üzemeltető képviseletében Kovács Attila MRICS ügyvezető partner nyilatkozott: “Másfél évtizede az ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként jegyzett cégünk számára óriási megtiszteltetés, hogy elnyertük a Park Atrium irodaház komplex üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing mandátumát. Saját fejlesztésű ingatlanjaink (Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens) üzemeltetése során szerzett releváns tapasztalatunk garancia arra, hogy a Park Atrium irodaház jelenlegi és jövőbeli bérlői számára is világszínvonalú szolgáltatást nyújtunk majd.

Az épület tulajdonosa – egy luxemburgi székhelyű ingatlanalap – képviseletében Dominik Ewerz, a REInvest Asset Management S.A. menedzsere mondta el, miért a Horizon Developmentre esett a választás: “Stabil üzleti kapcsolatot ápolunk a Horizon Developmenttel egészen azóta, hogy ingatlanalapunk megvásárolta a cég által fejlesztett és üzemeltetett Eiffel Palace irodaházat. Logikus lépésnek tartottuk, hogy egy még szélesebb körű együttműködéssel lépjünk tovább, így örömmel fogadtuk a Horizon Development üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing divíziójának pozitív visszajelzését felkérésünk kapcsán.”

Vissza a hírekhez