Cégbemutató

CÉGBEMUTATÓ

A budapesti Horizon Development 2006 óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől az üzemeltetésen keresztül a bérbeadás és marketing területéig.

A mára 19 vezető szakértőt foglalkoztató cég fennállásának első évtizedében a magyar ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplőjévé vált, több mint félmillió négyzetméter saját fejlesztéssel (bevásárló- és logisztikai központok, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások). A cég legutóbbi referenciái közé tartozik két 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, több nemzetközi díjjal jutalmazott fenntartható irodaház, a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), valamint a 14.500 m2 alapterületű, műemléki védettséget élvező Eiffel Palace. A Horizon Development mindig várakozáson felüli eredmények elérésére törekedett és a prémium szegmensre fókuszált. Fejlesztési projektjeihez a legkeresettebb belvárosi lokációkat kutatja fel, épületeiben a leginnovatívabb technológiai megoldásokat és a legkomplexebb szolgáltatásokat vonultatja fel, és a fejlesztés folyamatába aktívan vonja be ügyfeleit és üzleti partnereit, ezáltal alakítva ki hosszútávú, bizalomalapú munkakapcsolatokat.

A műemlékvédelem és a modern építészet terén egyaránt szakértő, a megbízó cégek által megfogalmazott egyéni igényekre is gyorsan reagáló cég a magyar ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló pozíciót tölt be. Az Eiffel Palace figyelemreméltó szakmai és üzleti sikere megalapozta három új, kihívásaiban hasonlóan komplex projekt életre hívását. A nemrégiben átadott 13.750 m2 alapterületű Váci 1 épület a klasszikus zászlóshajó üzlet nagyvonalú kialakítását elegánsan egyesíti modern irodaterekkel és divatos éttermekkel. A Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű, 25.000 négyzetméternyi irodafejlesztése, amely Budapest fő irodafolyosóján 2018-tól ajánl bérlőinek fenntartható és modern irodákat. A környezettudatos, közösségi tér funkciót is betöltő Szervita téri fejlesztés 2018-tól 13.400 négyzetméteren kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében.

Menedzsment

KOVÁCS ATTILA, MRICS

Kovács Attila a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán 1994-ben szerzett diplomát. Itt megalapozott elméleti tudását az Egyesült Államokban, Svédországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban szerzett nemzetközi gyakorlattal és tapasztalattal egészítette ki, miközben látásmódját közvetlenül formálták a globális építészeti trendek. A versenyszférában eltöltött első 12 éve alatt vezető építészként, projektmenedzserként és ügyvezetőként dolgozott. 2006-tól ügyvezető partner hazánk legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó, folyamatosan bővülő cégcsoportjában, a DVM group-ban, amelynek ingatlanfejlesztési ágazata a Horizon Development. Az ingatlanfejlesztés minőségének és a hazai építészeti kultúra progresszív fejlődésének előmozdítása területén végzett munkája elismeréseként Kovács Attila 2011-ben megkapta az Év Irodapiaci Szereplőjének járó Közönségdíjat, 2016-ban pedig a CIJ Leadership díját.

Czár Balázs

A Horizon Development másik alapító tagja Czár Balázs, aki 1996-ben szerezte meg diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán, és már egyetemi évei alatt számos magyar nagyvállalatnál szerzett szakmai gyakorlatot. Karrierjét benzinkutak telepítésének műszaki előkészítésével kezdte, majd a KÉSZ Kft. nagyberuházásainak kivitelezési munkáit irányította. 2000-ben az Egyesült Államokban létesítendő erőművek műszaki, tervezési koordinátoraként a KÉSZ Kft. és a holland NEM cégek között volt stratégiai kapcsolattartó. Jelenleg a DVM group ügyvezető partnere, és Kovács Attilával a Horizon Development ingatlanfejlesztési tevékenységének stratégiai és operatív irányítója.

Partnerek & tagságok

A Horizon Development fontosnak tartja a minőségi szakmai és üzleti szervezetekkel való együttműködést, és tagja, illetve együttműködő stratégiai partnere az alábbi hazai és nemzetközi szervezeteknek, cégcsoportoknak.

  • Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK)
  • The International Real Estate Federation (FIABCI)
  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA)
  • GLL Real Estate Partners